Freire Chico sl, ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha implementado soluciones de gestión integral en su ERP, para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. La acción se realizó en 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa TIC CAMARAS de la Cámara de Comercio de Santiago de Compostela.
Una manera de hacer Europa
  
 
 
 

Servizo de Pratos Elaborados a Domicilio. “Xantar Contigo”

 

As mudanzas de hábitos sociais experimentados nos últimos anos teñen manifestado a necesidade de atender novas demandas. A falta de tempo, a necesidade  de conciliar vida laboral e familiar, unha maior demanda de tempos de ocio, provocou un incremento notábel do consumo de produtos elaborados e precociñados, así como a demanda de servizos coñecidos como “comida rápida”.   O abuso deste tipo de produtos con alta concentración de graxas ou da busca de solucións rápidas por falta de tempo, xeraron problemas de mala nutrición, obesidade e distintas alteracións do que tiña sido o estándar correcto de alimentación equilibrada, coñecida como “dieta mediterránea” ou “dieta atlántica”, máis próxima ás nosas latitudes.

Atentos a esta realidade, Airas Cátering lanza ao mercado unha  nova liña destinada a cubrir esta necesidade que a nova realidade social xerou: a falta de tempo para a elaboración. Co desexo de garantirmos unha alimentación segura e equilibrada, tentamos solucionar este   grande problema que ameaza a individuos e colectivos.

O servizo consiste pois en levarmos ao domicilio do cliente de forma periódica, diaria ou semanalmente, o menú do día envasado en barquetas individuais ou multiporción, en atmosfera protectora, de tal xeito que o usuario/a, só teña que rexenerar o produto a consumir e poder disfrutar en cinco minutos dun menú equilibrado, seguro, saboroso e enmarcado nos valores culturais, (gastronómicos), do entorno ao que se destine.   

 O noso persoal de loxística replique montre de luxe e distribución encárgase de repoñer coa frecuencia establecida co cliente, o número de pratos precisos para o período definido, colocalos por datas no seu refrixerador , así como asesorar nos procesos de conservación e rexeneración do produto.

  

Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso. Más información Cerrar